Casada A 300 Skyliner Masszázsfotel

Kategória: Masszázsfotel

Család: Casada masszázsrendszerek

Méret: 142 x 86 x 123 cm

Szín: Krém

Belső szín: Krém

Casada A 300 Skyliner Masszázsfotel


Komplex masszázsélmény az Ön otthonában vagy munkahelyén

Cégünk folyamatos fejlesztéseket végez annak érdekében, hogy termékeit az Ön személyes igényeire szabva és életminősége javítására irányulva alakítsa ki. A Skyliner A300 Business Class masszázsfotel egyedi formatervezésével és tudásával maximális kényelmet és jó közérzetet biztosít Önnek otthonában vagy a munkahelyén.

A modern távirányítón egy gombnyomással kiválaszthatja az igényeinek megfelelő gyógyító, frissítő vagy relaxáló automata masszázsprogramok egyikét, amelyek segítenek Önnek az ellazulásban, kikapcslódásban és regenerálódásban.
A Skyliner A300 csúcstechnológiája biztosítja az Ön számára a munkahelyi stressz, a fáradság, a rohanó életmód okozta egészségkárosító hatások legyőzését és vitalitásának megőrzését. Foglaljon helyet a Business Class ülésén, lazuljon el, hagyja háta mögött a mindennapok rohanását és nyüzsgését, kényeztesse magát nap mint nap egészsége megőrzése és jó közérzete érdekében.

 Egyedi formatervezés és multifunkciós masszázslehetőség

Fedezze fel a felejthetetlen kényelem titkát. A kedvelt masszázs funkciókon kívül, mint például a görgős masszírozás, gyúrás és ütögetés, masszázsfotelét a Zero-G gomb megynyomásával "súlytalan fekvő helyzetbe" hozhatja.

 

Prémium masszázsfotel Zero-G funkcióval


Ennek az űrrepülésből átvett technológiának a különlegessége az, hogy ebben a pozícióban a térd magasabban van, mint a szív, a gerincoszlop pedig teljes egészében tehermentesített. Ebben a testhelyzetben gyorsan aktiválódik a vérkeringés, a csigolyákra és porckorongokra nehezedő nyomás megszűnésével pedig rövid idő alatt oldódik a testi-lelki feszültség, regenerálódik a szervezet.

A300-nál az eddigi modellekhez képest nagyon nagy előrelépés a Memória (M1-M2), a ZeroSpace funkció (amikor dönti a háttámlát, sínen előretolja magát, így fal elé helyezhető, helytakarékos) és a mágnesterápia (10 mágnes). Emellett kiemelendő a 3D funkció, a 74 légpárna és a ZeroGravity, 8 automata masszázsprogram.

A Skyliner A300 masszázsfotel teljes felszereltsége egy új életérzést nyújt, biztosítja az Ön kényelmét és pihentető kikapcsolódását.


Casada Braintronics masszázsfotel kiegészítő


A Skyliner A300-at mindennel felszereltük, hogy teljes mértékben az Ön kényelmét és kikapcslódását szolgálja.

 


A Skyliner A300 automatikus masszázsprogramjai: 
 
1. DEMO: 
5 perces rövid program, amely megmutatja a masszázsfotel "tudását" a választható masszázstechnikák és kezelési technikák vonatkozásában.

2. ACHE RELIVE: 
fájdalomcsillapító és feszültségcsökkentő program, amely az akupresszúrás pontok mélyreható stimulálásával fejti ki hatását.

3. FATIGUE RECOVERY: 
keringésjavító, frissítő és energetizáló program a görgős és légpárnás masszázstechnikák kombinálásával.

4. FULL AIR: 
a teljes test légpárnás masszázsa, különösen a csípő, far és karok területén.

5. WAIST STRETCH: 
a gerinc melletti izomzat ellazítására, nyújtására irányuló masszázstechnikák hatását a program kiegészíti a lábrész és a háttámla mozgatásával végzett hosszanti irányú testnyújtással.

6. SYNCHRONOUS MUSIC: 
a program a fotelhez csatlakoztatott zene ritmusában alkalmazza a különböző masszázstechnikákat.

7. COMFORT: 
a program az izomzat, izületek és csontok pihentető, nyugtató ellazítására irányul.

8. RELAX: 
a test-szellem-lélek ellazulását és feltöltődését eredményező masszázsprogram.
 


 

Az A300 Skyliner masszázsfotel beépített 3D FUNKCIÓVAL és a következő masszázstechnikákkal dolgozik:

A masszázs egy ősi hagyomány, ami segít a test regenerálódását és növeli a teljesítményt. A masszázs különböző típusai és technikái személyre szabottan igény szerint összehangolhatók egy nyugtató és lazító hatás elérése érdekében. 

Az A300 Skyliner masszázsfotel 2 MEMÓRIÁVAL rendelkezik, ami lehetővé teszi azt, hogy Ön a különböző masszázstechnikák kombinációjával SAJÁT, EGYÉNRE SZABOTT MASSZÁZSPROGRAMOTállitson össze és azt bármikor újra használja, igény szerint módosíthassa.

 

Méretek álló helyzetben 142 x 86 x 123 cm
Méretek fekvő helyzetben 220 x 86 x 96 cm
Súly 145 kg
Feszültség AC 220 -240 V ~ 50 / 60 Hz
Menetidő automatikusan 20 perc
Menetidő manuálisan 40 perc
Névleges teljesítmény 240 Watt

 

Elvisszük a wellnessezés élményét az Ön otthonába

-- Wellis bemutatóterem Veresegyházon --