Kiszállítási AKCIÓ!! Minden 50 000.- Ft-ot meghaladó vásárlás esetén ingyen kiszállítást adunk. Kivéve kádak, zuhanyfalak, zuhanykabinok!

Euro-Clear Lakossági Víztisztító Berendezések

Kategória: Víztisztító berendezés

Család: Lakossági víztisztító

Euro-Clear Lakossági Víztisztító Berendezések

db

Egyre gyakrabban olvashatók publikált kutatási eredmények, sajtócikkek a vezetékes ívóvízzel kapcsolatban. A technológiai fejlődés a vízminőség ellenőrző, laborműszereket sem kerülte el. Véleményünk szerint főként ennek, illetve a digitális világ információ áramlásának köszönhetően juthatunk rengeteg információ birtokába.

Hazánkban a lakosság túlnyomó többsége által fogyasztott ivóvíz alapvetően folyóvizekből származik. Rengeteg cikk, kutatás foglalkozik a folyóvizekben előforduló nehézfémek, hormon, gyógyszermaradvány és az utóbbi időben divatos mikro műanyagokkal.

Cégünk által forgalmazott többlépcsős ozmózis membránszűrővel is ellátott szűrőberendezése olyan kis pórusméretű, hogy szinte csak a kémiából jól ismert H2O azaz vízmolekulákat engedi át, kiszűrve a klórt, nehézfémeket, hormonokat, miko műanyagokat, a vízhálózatból felvett egyéb szennyeződéseket, stb.
 
Ha a fentiek még nem győzték meg akkor javasoljuk, hogy főzzön egy teát vagy kávét egy ozmózis membránt által termelt „régmúlt korunk esővizéből”.  Az általunk forgalmazott vízszűrők egyszerűen, a mosogató alá a sarokszelep leágazására könnyen beszerelhetők.

A mosogató pultra vagy tálcára szerelhető csaptelepen keresztül már biztosítják is a „régmúlt korunk esővizét”.

- Ha nem rendelt BC-Mg+ visszasózó patront, akkor kérjük válasszon az egyutas csaptelepek közül (FXFCH3 vagy FXFCH5).
- Ha rendelt BC-Mg+ visszasózó patront, akkor lehetősége van mind egyutas (FXFCH3 vagy FXFCH5), mind kétutas (FXFCH4 vagy FXFCH6) csaptelepek közül választania.

Amennyiben kétutas csaptelepet választ, akkor mind a teljesen sótlan víz, mind a magnéziummal dúsított víz előnyeit élvezheti.  

Elvisszük a wellnessezés élményét az Ön otthonába

-- Wellis bemutatóterem Veresegyházon --