Miért a Wellis szauna?

Kibővült szauna készletünk tökéletes választási lehetőséget biztosít vásárlóinknak. Legyen szó, akár 2 személyes szaunáról, vagy akár 6 személyes kombinált szaunáról, a Wellis termékei között könnyen megtalálható az igényeknek megfelelő választék.

  • Szaunáink alapanyaga kanadai csomómentes hemlock fenyő, amely kiváló időtállósága mellett természetközeli megjelenésével azonnal elnyeri használója tetszését.
  • Infraszaunáinkban energiatakarékos Redlight™ fűtőszálakat használunk, amelyek magas hőhatásfokúak, melyet egy fém fűtőszál energia igényének kevesebb mint 30%-ával érik el. Hosszú élettartam, 5 000-7 000 óra jellemzi őket.
  • Infraszaunáink színterápiás LED világítás vannak felszerelve.
  • Bluetooth vevőegységen keresztül csatlakoztathatja mobiltelefonját, vagy tablettjét így relaxálás közben hallgathatja kedvenc zenéjét.
  • Szaunáink 6-8 mm biztonsági ajtó- és oldalüvegekkel lettek ellátva, így Önnek nem kell tartania az energiaveszteségről.
  • A finn szaunák esetében a kályhákba épített hőérzékelőkkel pedig, tökéletesen lehet szabályozni a kívánt hőmérsékletet az önfeledt pihenés közben.

Amennyiben az általunk kínált standard méretű szaunák valamilyen oknál fogva nem felelnek meg az Ön igényeinek, lehetőség van egyedi kialakítású és méretű finn-, infra-, vagy kombinált szaunák, akár sótégla kombinálásával egybekötött tervezésére és kivitelezésére is. Ilyen esetben kérjük keressen fel minket a 06 70 603 3461 telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@vereswell.hu e-mail címre.

Wellis szaunák

Hamarosan...Elvisszük a wellnessezés élményét az Ön otthonába

-- Wellis bemutatóterem Veresegyházon --

A weboldal árazás alatt! Az aktuális árak, akciók illetve részletekkel kapcsolatban várjuk megkeresésüket!