ARBITON vinyl padlók

Az Arbiton az európai padlók formatervezései a legkelendőbbek és padlóburkolati tartozékok márkája.  Az Arbiton innovatív, az európai piacvezető a padlóburkolati alátétek gyártásában is. A világon egyedüli vállalatként három különböző technológiával gyárt alátéteket, köztük a legfejlettebb poliuretán-ásványi alátéteket.
VINYL A JÖVŐ PADLÓJA! : Ha vinyl padló vásárláson gondolkozik és azon belül is magas minőségre vágyik, akkor vásárolja meg most A LEGÚJABB SPC padlónkat, ami a vinyl padlók új generációja. 

WOORDIC és WOODRIC EIR kollekció – a természet ihlette, Neked tervezve!

A legmagasabb minőségű kivitelezés, HD Mineral Core és TITANIM NANO LAYER technológiával, amelyek garantálják a karcállóságot.
Összesen 24 színben, amelyből 12 dekor EIR szinkron struktúrával rendelkezik, amelyek a lehető leghűbb módon adják vissza a való fa szépségét.
A kollekciót 100%-ban Lengyelországban gyártjuk. 
Megbízható, sokoldalú, strapabíró és trendi – néhány kifejezés, amely tökéletesen összefoglalja a vinyl padlók legfőbb ismérveit. A vinyl padlók extrém tartós felépítéssel és egyedülálló anyagösszetétellel rendelkeznek, így választásukkal hosszú távú elégedettségre tehetsz szert.
A szóban forgó melegburkolat típus további előnye, hogy otthonod bármely helyiségében elhelyezheted őket, 100%-ban vízálló tulajdonságuk révén még akár fürdőszobai, konyhai felhasználásuk is lehetséges! A valódi fa szépségét tökéletesen reprodukáló vinyl padlók mellett, tetszetős kőmintázatú típusokat is találsz kínálatunkban, így könnyedén megtalálhatod az elképzeléseidnek megfelelő padlót. Mindemellett a vinyl padlók magas hőáteresztőképességüknek köszönhetően ideális választásnak bizonyulnak, akkor is, ha padlófűtést tervezel új otthonodba. Garancia: Közületi 5 év, Lakossági 20 év
 

SPC padló jellemzők:

 • Maximális tartósság és méretállóság.
 • Ásványi mag ( SPC – stone polymer composite ) ftalátok nélkül.
 • 100%-ban vízálló, könnyen karbantartható.
 • Padlófűtéshez alkalmas.
 • XXL formátum.
 • Erős és fokozott ellenállás a pontterhelés ellen.
 • Könnyen lerakható ragasztó használata nélkül.
 • Nagyon nagy sűrűségű hordozóréteg.
 • Erős és stabil lock csatlakozás.
 • Közületi felhasználásra is alkalmas.
 • Az SPC padló az erős hordozórétegnek köszönhetően kevésbé igényes az aljzat előkészítésével szemben a vinyl padlókhoz viszonyítva.

Az SPC padlókat a természet ihlette: és a legújabb design trendek alapján tervezték. Egyedülálló, valódi fa textúrát választható a világ legszebb típusaiból és fajtáiból. A HD ásványi mag megoldással a padló évekig erős és gyönyörű marad.

Nem kell félned a víztől:, mivel a padló 100% vízálló. A gyakori tisztítás vagy kiömlött italok többé már nem jelentenek veszélyt. Ennek köszönhetően az SPC padlót kétség nélkül alkalmazhatod a nyitott, tágas belső tereknél mint például az egybenyitott konyha és nappali.

Az SPC padló nagyon alacsony hőállósága a padlófűtés aktívabb felhasználását jelenti. A HD ásványi magnak köszönhetően kevesebb üzemanyag szükséges a padlófűtéshez, és évente több mint 60% -kal kevesebb szén kerül a légkörbe.

- A padlók cseréje/felújítása hatalmas hatással van a belsőépítészetre, ezért érdemes előre megtervezni a változásokat. Sok ember úgy dönt, hogy a régi padlót meghagyja, annak ellenére, hogy az nem felel meg a frissen felújított szoba dekorációjának. Félnek a hosszú felújítástól, a magas költségektől és a rendetlenségtől. Viszont a modern vinyl paneleknek és a speciális alátéteknek köszönhetően a padló lerakása nagyon egyszerű és kevés időt vesz igénybe. Csiszolás nem szükséges, tökéletes, egyenletes talajra kell letenni.Elvisszük a wellnessezés élményét az Ön otthonába

-- Wellis bemutatóterem Veresegyházon --

Az árak árazás alatt… a visszaigazoláson szereplő árak érvényesek!