| ÚJ! STARSIDE™ OLDALBURKOLAT

ÚJ! STARSIDE™ OLDALBURKOLAT

Bevezetjük az új design szerint készült oldalburkolatokat. A StarSide oldalburkolat fektetett, vastagléces fahatású elemekből és vákuumformázott ABS műanyag sarokelemből áll. A sarokrészbe beépített RGB LED világítás a medence belsejében levő hangulatvilágítással összehangoltan működik.

A Wellis jakuzzi burkolat fának látszik, de faanyagokkal járó karbantartási teendőket nem igényel, a természet színeihez legjobban passzoló színekben kapható.
Ez a korszerű megoldás évekkel meghosszabbítja a medenceház élettartamát és szépségét, és nem utolsósorban, az újrapácolás sem jelent többé gondot.

Modellek:
PeakLine™ - Everest - Kilimanjaro - Elbrus 230

 | ÚJ! HORIZONTSIDE™ OLDALBURKOLAT

ÚJ! HORIZONTSIDE™ OLDALBURKOLAT

2017 február közepétől Cityline medencéink új oldalburkolattal rendelhetők. A vízszintes lécezéssel készült oldalburkolat rendkívül esztétikus és modern látványt nyújt, legyen az bármilyen közegben.


Modellek:
CityLine™ - Malaga - Palermo - Zonza - Manhattan
PeakLine™ - Elbrus

 | JAKUZZI BELSŐ SZÍNVÁLASZTÉK

JAKUZZI BELSŐ SZÍNVÁLASZTÉK

Medencéinket hét, gondosan válogatott, gyönyörű, divatos színárnyalatú akril belsővel kínáljuk, mely bármely berendezéssel, és környezettel tökéletesen harmonizál. A Wellis jakuzzi burkolat fának látszik, de faanyagokkal járó karbantartási teendőket nem igényel, a természet színeihez legjobban passzoló színekben kapható.

 | POLI-MAX™ MEDENCETEST MEGERŐSÍTÉS

POLI-MAX™ MEDENCETEST MEGERŐSÍTÉS

A WELLIS termékek gyártásakor, az akril kád- és medencetest erősítésére speciális poliuretán habot alkalmazunk, melyet 3 rétegben hordunk fel a tökéletes alakstabilitás elérése érdekében.
Így olyan kiváló mechanikai tulajdonságú terméket kapunk, mely hosszú éveken keresztül szolgálja Ön és családja igényeit.

ELŐNYEI:

• Rendkívüli hőszigetelő képessége megnöveli a kádban vagy medencében kényelmesen – melegvíz utántöltés nélkül – eltölthető relaxációs időt, egyben jelentős energiát takarít meg.

• Kiváló hangszigetelő képességgel bír, jelentősen csökkenti a termék falán áthallatszódó hangok erősségét, így a szomszédot sem fogja zavarni, ha Önnek az éjszaka közepén támadna kedve egy üdítő masszázshoz.

• Vásárlásával támogatjuk a környezetvédelmet, hiszen a PU feldolgozásnál – az üvegszálas technológiával szemben – nem keletkeznek ártalmas kipárolgások és az így készült termék lebomlási periódusa is rövidebb.

• A korszerű technológiának és a felhasznált magas minőségű alapanyagnak köszönhetően minden Európai Uniós szabványnak megfelel.

 | POLYFOAM SZIGETELÉS

POLYFOAM SZIGETELÉS


A megfelelő szigetelés ugyanolyan fontos a medencéknél, mint a lakóházaknál.
A WELLIS medencék tripla szigetelése kihasználja a medencegépészet minden hőtani előnyét, miközben visszaveri a hidegebb külső levegőt.
Sok medencegyártó hajlamos csak egyrétegű befúvós habszigetelést használni, mely esetben a medencetest és –ház közötti teljes teret a környezetre is ártalmas habbal töltik fel. Egy másik jellemző hiba, hogy az értékes medencegépészetet is túl messzire – a medenceházon kívülre – helyezik. Az ilyen rendszerekből valóban értékes energiamennyiség illan el a szabadba, mely nem kedvező az Ön pénztárcájának, és a környezetvédelmet sem támogatja.

A WELLIS tripla szigetelése ebből a szempontból teljes körű megoldást nyújt erre a helyzetre. A medenceházat belülről egy vastag hővisszaverő fóliával ellátott szigetelőréteggel fedjük le a padlón és az oldalfalakon is, a medencehéjat pedig körülbelül egy cm vastagságú, több rétegben felhordott poliuretán habbal vonjuk be, mely közismerten rendkívül jó hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik.
A szivattyúkból és a fűtőberendezésekből származó hőt a fólia visszaveri a medenceházon belül, miközben fűti a medence burkolatát és a vizet.
Ez az egyedülálló és minőségi szigeteléstípus minden WELLIS medencét rendkívül energiatakarékossá tesz, mellyel rengeteg pénzt takarít meg, ráadásul medencéjét környezetbarát módon üzemeltetheti.

A POLYFOAM SZIGETELÉS További előnyei:

• Nem allergén
• Penészálló
• Nincs páralecsapodás
• Nincs baktériális fertőzés veszély
• Tiszta, szagtalan anyag, nincs kipárolgás
• Rugalmas, könnyű
• Energiatakarékos, kiváló hő és hangszigetelő
• Freonmentes technológiával előállítva

 

 | SKANDINÁV SZIGETELÉS

SKANDINÁV SZIGETELÉS

Az opcióként választható skandináv szigeteléssel biztos lehet benne, hogy a hideg téli hónapokban is költségkímélően használhatja medencéjét. Többrétegű polyfoam lapokkal, perem alatti, valamint az aljzat és a burkolat közötti szigeteléssel rendkívül energiatakarékossá teheti masszázsmedencéjét.

1. Perem alatti PU hab szigetelés
2. Aljzat és a burkolat közötti szigetelés
3. Többrétegű (3,5 cm vastag) polyfoam szigetelés az oldalburkolaton

 | VÁKUUMFORMÁZOTT ABS AKRIL PADLÓZAT

VÁKUUMFORMÁZOTT ABS AKRIL PADLÓZAT

A jó alapozás – csakúgy mint bármely ingatlan építésekor – a medence szerkezeténél is fontos, amit vásárlóink is joggal várnak el egy ilyen mértékű beruházás esetén. A WELLIS a kiemelkedően tartós ABS akrilt használja fel medencéje alapjául, mely a szerkezetbe építve távol tartja a medence alkotórészeit és felépítményét a külső káros tényezőktől.

A medencékhez való tökéletes illeszkedés érdekében az alapul szolgáló medence padlót is saját gyártásban, vákuumformázó berendezésünk segítségével készítjük Önnek.

 | WPS (WELLIS POLYSTYROL) BURKOLAT TARTÓ KERET

WPS (WELLIS POLYSTYROL) BURKOLAT TARTÓ KERET

Örök életű masszázsmedence-burkolat tartószerkezet!
A különleges műanyag kivételes stabilitást és időtállóságot biztosít a burkolat tartószerkezetének.
Gondolkodjon hosszútávon, biztosan megéri!

 | 1 DB W-EC KERINGETŐ MOTOR (0,19 KW)

1 DB W-EC KERINGETŐ MOTOR (0,19 KW)

Az új W-EC energiatakarékos vízkeringető motor a legtöbb Wellis jakuzzi alapfelszereltségéhez tartozik.
Amíg egy átlagos vízkeringető motor 100-150 liter vizet keringet óránként, a W-EC pumpa 300 liter megforgatására képes, mindössze 0,8 A áramigénnyel.

 | UV-C VÍZFERTŐTLENÍTŐ

UV-C VÍZFERTŐTLENÍTŐ

Az UV-C sugarat rég óta használják a víz fertőtlenítésére közösségi medencékben, mivel hipoallergén, és szinte 100%-ban elpusztítja a vízben levő vírusokat és baktériumokat.
Sajnos ezek a közületi uszodákban használatos berendezések nehezek, és túl sok helyet foglalnak ahoz, hogy egy jakuzziban elférjenek.

Ezért a PHILIPS-szel karöltve kifejlesztettük a WELLIS WELLZONE2® rendszert, amely forradalmasítja a melegvizes jakuzzi vízfertőtlenítését.

A WELLIS WELLZONE2® könnyű, kompakt és nagyon hatékony. Elhanyagolható mennyiségű áramfelvétel mellet csendben, biztonságosan, és automatikusan, napjában több alkalommal kezeli a vizet a jakuzziban. Kristály tiszta, természetes minőségű fürdővizet biztosít Önnek és családjának, miközben minimálisra csökkenti a vízkezelő szerek használatának szükségességét.

 | IN.CLEAR AUTOMATA VÍZFERTŐTLENÍTŐ RENDSZER

IN.CLEAR AUTOMATA VÍZFERTŐTLENÍTŐ RENDSZER

Bemutatkozik az in.clear, amely a medence vizének fertőtlenítését veszi át Öntől. Ahhoz, hogy medencéjének vize hosszú hónapokon keresztül kristálytiszta maradjon, bróm sót kell használni. Az in.clear gondoskodik a bróm só tiszta brómmá való átalakításáról, amit elektrolízissel végez. Ennek köszönhetően tökéletesen fertőtleníti a medence vizét. A felhasználónak csupán annyi dolga lesz a jövőben, hogy egy mérő segítségével alkalmanként ellenőrzi, hogy megfelelő mennyiségű bróm található-e a medencében. Ha egy nagyobb társaság használta a medencét, és szüksége van egy gyors fertőtlenítésre, az in.clear rendszerrel ezt is megteheti.
Az in.clear rendszerrel elfelejtheti a klórtablettát, vegyszereket és a granulátumok használatát. Ezentúl a medencéje jelzi Önnek egy egyszerű applikációs üzenettel, ha bróm só utánpótlásra van szüksége. És még egy kiválóság: az in.clear rendszer a medence kezelőjén egy külön menüben található, ami egy hibaüzenettel az in.touch 2 rendszerben jelzi, ha felhasználói beavatkozásra van szükség.
Válassza Európa vezető jakuzziját és a hozzá tartozó okos megoldásokat, hogy a fürdőzésre szánt idő valóban egy önfeledt kikapcsolódást és minőségi élményt szerezhessen Önnek és családjának

In.clear – A legegyszerűbb mód, hogy medencéje vizét tisztán tartsa

 | WELLIS DOSING SYSTEM - AUTOMATA VEGYSZERADAGOLÓK

WELLIS DOSING SYSTEM - AUTOMATA VEGYSZERADAGOLÓK

pH/REDOX VEGYSZERADAGOLÓ

Lakossági felhasználásra szánt redox szondás, automata vegyszeradagoló.
A víz redox szintjét (redukáló-oxidáló képességét) méri, megmutatja, hogy képesek-e benne szaporodni a mikro organizmusok.
Az adagoló automatikusan adagolja a vízfertőtlenítő vegyszert (klór) a mért szintnek megfelelően.

A pH szonda a víz pH értékét méri, és automatikusan adagolja a folyékony pH-minus vegyszert az ideális pH szint eléréséig.


pH/REDOX VEGYSZERADAGOLÓ

Közületi felhasználásra szánt szabad klór szondás, automata vegyszeradagoló.

A víz szabad klór szintjét méri, ÁNTSZ előírásoknak megfelelően.
Az adagoló automatikusan adagolja a vízfertőtlenítő vegyszert (klór) a mért szintnek megfelelően.

A pH szonda a víz pH értékét méri, és automatikusan adagolja a folyékony pH-minus vegyszert az ideális pH szint eléréséig.

 | ÜLŐHELYEK ÉS ERGONÓMIA

ÜLŐHELYEK ÉS ERGONÓMIA

Medencéink ülő- és fekvőhelyének kialakítását komoly tervezési folyamat előzte meg, hogy ergonómiailag tökéletes termékeket gyártsunk Önnek.

Az ülések formája követi a test vonalát, hogy Ön kényelmesen tölthessen el akár órákat is a medencében. A különböző igényeknek megfelelően változatos fúvóka összetétellel és elrendezéssel tervezzük az üléseket, hogy mindenki megtalálja a számára ideális helyet.
Olympus medencénk masszázsüléseit megtalálja különféle variációkban többi medencénkben is. (A fúvókák elrendezése medencénként eltérhet.)

RELAX masszázshely
A rendkívüli testmasszírozó ülőhely számos fúvókája úgy van elhelyezve, hogy azok a nyakat, vállakat, hátat, csípőt és a combot masszírozzák.
FOCUS masszázshely
A mindennapi fárasztó munka, az egész napos irodai tevékenység sokunk számára okoz kellemetlen, görcsös érzést hátunkban, derék tájékon. Focus ülésünk a felsőtest egy területére koncentrálva segít ellazulni, feloldani a felgyülemlett stresszt egy hosszú nap végén.
EXPERT masszázshely
Hátmasszázs mesterfokon. Az állítható irányú és erősségű masszázsfúvókákkal mindenki személyre szabhatja ezt az ülőhelyet, mely kimondottan hátmasszírozásra lett kifejlesztve.
BODY FLOW masszázshely
Ez az ergonomikusan megtervezett terápiás fekvőhely fényűző kényelmet, a gondosan elhelyezett fúvókák pedig felülmúlhatatlan masszázsélményt biztosítanak a teljes test számára.
COOL DOWN masszázshely
Egy egész testet átmozgató masszázs vagy vízi torna után néha a legjobb csak üldögélni egy kicsit a medence szélén, és enyhén masszíroztatni hátizmainkat. Ez az ülőhely gyermekek számára is kiváló.
INTENSO masszázshely
A legpezsdítőbb masszázshely. A hivatásos sportolók, sportrajongók és a tökéletes testmasszázst keresők használhatják ki az Intenso fekvő- vagy ülőhely nyújtotta előnyöket, különös tekintettel a hát és a láb izmokra.

 | WELLIS MASSZÁZSFÚVÓKÁK

WELLIS MASSZÁZSFÚVÓKÁK

A Wellis masszázsfúvókákat úgy terveztük, hogy optimális hidromasszázs élményt nyújtsanak minden helyzetben. Az egyes fúvókatípusokat gondosan választottuk ki a különböző medencékhez, az ülésenként eltérő, egyedi hidromasszázs érdekében.
A masszázsfúvókák egyenként nyithatók illetve zárhatók, így még pontosabban koncentrálhatjuk a hidromasszázst, egy konkrét testrészünkre.

RIVER JET 340L/min
Élvezze a végtelen úszás élményét új swim spa medencéinkben! Swim spa-inkba szerelt riverjeteink állíthatók, az áramlásuk erőssége szabályozható, ezzel kontrollálható az edzés intenzitása.
TYPHOON 5” - 3” - 2”
A Wellis Typhoon fúvókák iránya, a célzott masszázsélmény elérése érdekében, egyenként állítható, nyitható vagy zárható.
TWISTER 5” - 3”
Az állítható irányú Twister fúvókákkal személyre szabható a masszázsfelület nagysága. Önnek nincs más dolga, csak előre beállítani az egyes fúvókák körzési sugárméretét. Igazi élménydús, izgalmas fürdőzést tesz lehetővé.
MONSOON 5”
Hétlyukú fúvókánk körkörös masszázsélményt nyújt. A fúvóka belsejében található forgó fej egymás után hét ponton masszíroz, ezzel téve még frissítőbbé a relaxáció élményét.
TSUNAMI 7”
Elsöprő erejű masszázsfúvókánk igazán erőteljes hidromasszázs élményt nyújt. Már rövid használata is meghozza a várt eredményt.
AIRJET 3”
Érzékeny területekre fókuszálva. Egyenletes masszázzsal nyújt enyhülést az érzékeny területeknek. Mindig a maximális kényelmet nyújtja Önnek.

 | MAGMAJET™ ÉLMÉNYFÚVÓKA (EVEREST PREMIUM)

MAGMAJET™ ÉLMÉNYFÚVÓKA (EVEREST PREMIUM)

Egy 3 lóerős masszázsmotor teljes kapacitásával rendelkezik a WELLIS MagmaJET™ fúvóka. Akár rá is feküdhet, és lebeghet a súlytalanság állapotában.

 | VARIO PODS MASSZÁZSHELY

VARIO PODS MASSZÁZSHELY

Vadonatúj technológia a jakuzziba építhető masszázspontok területén.
Mélyre ható „ütögetős” masszázs a mélyebb izomrétegekre hat. Külön kezelőegységet kapott, mellyel a hidromasszázs rendszertől függetlenül irányítható. Több masszázsprogram közül választhatunk.

 | OXYGEN THERAPY™

OXYGEN THERAPY™

TERMÉSZETES MÉLYTISZTÍTÁS ÉS HIDRATÁLÁS
A Oxygen Therapy™ több, mint 70%-ra növeli a víz oxigén szintjét. Apró méretüknek köszönhetően a mikrobuborékok a pórusok mélyére tudnak hatolni eltávolítva a szennyeződéseket, emellett oxigént szállítanak a bőr jobb anyagcseréje érdekében, megnövelik a száraz bőr hidratáltságát, elősegítik a bőrsejtek növekedését, csökkentik a ráncokat, szarkalábakat, hegeket és bőrhibákat.

EGYENLETES HŐ ÉS JOBB KERINGÉS A "SZAUNA HATÁSNAK" KÖSZÖNHETŐEN
Az átlagos pezsgőfürdő buborékjai a víz felszínén keresztül távoznak ezzel hőt vonva el a medence vizéből. Ezzel ellentétben az apró Oxygen Therapy™ buborékok a vízben lebegve pukkannak szét megtartva a hőt a medencében. Ez a hőenergia egyenletes melegséget biztosít a teste körül, ami lehetővé teszi az ún. “szauna hatást”, mely hidratálja bőrét, jobb szív- és érrendszeri keringést okoz.

MÉLYEBB RELAXÁCIÓ ÉS MEGNÖVELT SZERATONIN SZINT A NEGATÍV TÖLTÉSŰ IONOK BELÉLEGZÉSÉN KERESZTÜL
A szétpukkanó mikrobuborékok a víz felszínén anionokat képeznek. Az anionok koncentrációja 80 000 ion/cc, melynek belélegzése növeli a szeratonin szintet, ami bizonyítottan jó közérzetet, nyugalmat, mélyebb alvást biztosít.

AZ OXYGEN THERAPY™ ELŐNYEI:
• OXIGÉNT SZÁLLÍT A BŐR JOBB ANYAGCSERÉJE ÉRDEKÉBEN
• PÓRUSOK MÉLYÉRE HATOLVA ELTÁVOLÍTJA A SZENNYEZŐDÉSEKET
• MEGNÖVELI A SZÁRAZ BŐR HIDRATÁLTSÁGÁT
• ELŐSEGÍTI A BŐRSEJTEK NÖVEKEDÉSÉT
• CSÖKKENTI A HEGEKET ÉS BŐRHIBÁKAT
• MEGSZÜNTETI AZ EKCÉMÁS TÜNETEKET
• KISIMÍTJA A RÁNCOKAT, SZARKALÁBAKAT

 | WELLIS JAKUZZI VEZÉRLÉS

WELLIS JAKUZZI VEZÉRLÉS

Medencéinket új fejlesztésű, kiváló minőségű, érintésre működő amerikai vezérlőrendszerrel szereljük, mellyel tökéletesen szabályozhatja a fürdőzési élményt. A vezérlőpult könnyen használható, a vízhőmérséklet, a vízáramlás és a világítás egy gyors gombnyomással beállítható anélkül, hogy el kellene hagynia a meleg vizet. A rendszerben felmerülő esetleges hibákat a diagnosztikai szoftverrel felszerelt számítógép automatikusan kijelzi.

 | KIEGÉSZÍTŐ KEZELŐPANELEK

KIEGÉSZÍTŐ KEZELŐPANELEK

Elsősorban közületeknek ajánljuk kiegészítő paneljeinket. Beépítésével megoldható fő kezelőegység távolabbra telepítése, ezzel elkerülhető, hogy a fürdőző vendégek átprogramozzák a gondosan előre beállított szűrési és fűtési ciklusokat, hiszen csak a masszázsmotorokat tudják ki és bekapcsolni.
Mindazonáltal lakossági felhasználása is hasznos lehet, mivel a fő kezelőegységtől távolabb eső ülő/fekvőhelyek mellé telepítve kényelmesen érhetjük el az adott masszázspont motorjainak irányítását.

Az egygombos kiegészítő panel megnyomásával egy masszázsmotor ki- és bekapcsolását szabályozhatjuk, a négygombos panellel két masszázsmotort, a pezsgőfürdőt és a hangulatvilágítást lehet szabályozni.

 | IN.TOUCH 2 SMARTPHONE ALKALMAZÁS

IN.TOUCH 2 SMARTPHONE ALKALMAZÁS

Az in.touch 2 egy, a medencébe beépíthető okos vezérlés, melyhez egy okos készüléken futó applikáció társul, így könnyedén irányíthatja medencéjét IOS vagy Android készülékéről.
Könnyen felmerülhet a kérdés, hogy vajon miért kell egy medencének „okosnak” lennie? Milyen értesítéseket küldhet nekünk Wellis medencénk?
Az in.touch 2 rendszerrel felszerelt medencék wifi hálózaton keresztül az otthoni internetkapcsolatra csatlakozva, távoli karbantartást biztosítanak. Szerviztechnikus csapatunk egy regisztráció után óriástérképen könnyen nyomon tudja követni a világon üzemelő összes Wellis medence hibaüzeneteit. Így láthatjuk, ha bármi meghibásodik a termékben.
Hogy miért is jó ez?
Szervizes kollégánk értesítheti Önt, ha medencéje hibaüzenetet jelez, és miután a medence tulajdonosától megkapta a termékhez szükséges hálózati hozzáférést, könnyedén kiderítheti a hiba forrását. Sok esetben ugyanis csak egy üzemmód-, vagy egy vízkezelés beállítással máris hiba nélkül élvezheti tovább a Wellis jakuzzi nyújtotta előnyöket. Ezentúl a medence üzemelésével kapcsolatos teljes előzményi lista is elérhető, amivel könnyebben beazonosíthatók az esetlegesen fellépő hibák. A néhány másodperc alatt, távolról javítható szoftveres hibák mellett az előzmények ismeretében szervizesünk is felkészülten érkezhet medencéjéhez, amennyiben fizikai szerelést is igényel a probléma megoldása.
Az in.touch 2 rendszer szállodák és közüzemek számára is hasznos megoldást nyújt. Ha nem szeretné, hogy a vendégek végezzék a medence irányítását, az applikáció segítségével könnyen rábízhatja ezt egy, a medencét kezelni képes kollégára, de igény esetén akár a medence tulajdonosa is vezérelheti a távolból a jakuzzit.

 | AROMATERÁPIA

AROMATERÁPIA

Az aromaterápia illatanyagok és illóolajak alkalmazása a lélek és a test kényeztetéséhez. Az illatok pozitívan befolyásolják érzelmi világunkat, ezért az aromaterápiás kezelés kiválóan alkalmas lelki egyensúlyunk rendbe tételéhez és fenntartásához, amely természetesen fizikai állapotunkra is pozitív hatást gyakorol.
A terápia elemei az inhalálás, az aromaterápiás fürdőzés, illetve az illóolajokkal végzett masszázs, amelyek hatásait együttesen élvezheti a WELLIS medencékben, így ötvözve hidroterápiás élményét kedvenc illatainak erejével.
A fürdőzés végére nyugodtabbnak és kipihentebbnek érzi magát, mintha 1-2 órát kedvenc tengerpartján töltött volna.
Egyszerűen rakja bele az aromaterápiás patront az erre kialakított tárolóhelyre, aminek illataromája a hidromasszázs indításával elkeveredik az egész medencében.

 | SZÍNTERÁPIA

SZÍNTERÁPIA

VÍZALATTI SZÍNTERÁPIA
A színek különleges hangulattal, érzelmekkel töltik el az embert, amelyek a testünkre is komoly kihatással vannak. A színterápia kedvező hatást gyakorol pszichikai állapotunkra. Már az ősi Egyiptomban felismerték és használták a nap szín-spektrumokra bontott sugarainak jótékony hatását. Az orvostudomány fejlődése során többször kutatták, hogy a különböző színek miként hatnak a szervezet biológiai működésére. Ezeket az eredményeket napjainkban az orvostudomány fény- és színterápiaként széles körben alkalmazza. A Wellis színterápiás világítás négy különböző színű fényre épül: zöldre, sárgára, kékre és vörösre. Medencéink vezérlőegysége folyamatosan, lassú színáttűnéssel váltogatja ezeket az alapszíneket, vagy egy gombnyomással kiválaszthatja a hangulatának legmegfelelőbbet.
EXKLUZÍV SZÍNTERÁPIÁS VILÁGÍTÁS
Az exkluzív színterápiás világítás egy közvetlen vízszint alatti világítás körben a jakuzzi oldalfalába építve, amely medencétől függően 12-20 db LED-ből állhat, melyek összhangban világítanak a medencébe szerelt normál víz alatti színterápiás világítással.

 | AQUASOUL™ PRO HANGRENDSZER

AQUASOUL™ PRO HANGRENDSZER

A Wellis AquaSoul™ Pro hangrendszerbe a legújabb fejlesztésű, legjobb minőségű vízálló elemeket válogattuk be.
Nem kell többé CD lemezekkel, Mp3 lejátszókkal bajlódnia, vagy más, külső egységet USB kábellel csatlakoztatnia, mert a beépített vevőegységet Bluetooth kapcsolaton keresztül el tudja érni akár mobiltelefonjáról is.
A jakuzzi kezelőpaneljéről irányítható.

AQUASOUL™ Pro 4.1 POP-UP:
- Bluetooth vevőegységgel ellátott 4 csatornás erősítő (120W)
- Beépített mélynyomó (100W)
- 2 db pop-up hangszóró (50W/darab)
- 2 db beépített hangszóró (35W/darab)

AQUASOUL™ Pro 2.1:
- Bluetooth vevőegységgel ellátott 4 csatornás erősítő (120W)
- Beépített mélynyomó (100W)
- 2 db beépített vagy POP-UP hangszóró (35W/darab)

 | THERMOTETŐ

THERMOTETŐ

A thermotető alkalmazásának célja, hogy a jakuzzi hőjét a beállított szinten tartsa, mellyel jelentős energiát és pénzt takaríthat meg.

A hőszigetelésről egy speciális hab gondoskodik, melyet kívülről ízléses műbőr borítás fed.

A thermotető középen 120mm vastag, és a jakuzzi szélei felé lejt, (70mm) hogy a ráeső csapadék könnyen lefollyon róla.

Az Xtreme™ téli medencetető átlagosan 5cm-rel vastagabb a hagyományos thermotetőnél, így hatékonyabb szigetelést nyújt. Azoknak ajánljuk, akik a téli időszakban is ki szeretnék használni a szabadtéri fürdőzés jótékony hatásait.

 | WELLIS EASY-LIFTER TETŐEMELŐ

WELLIS EASY-LIFTER TETŐEMELŐ

Felejtse el a súlyos thermotetővel folytatott küzdelmet. A Wellis Easy-Lifter tetőemelővel a thermotető eltávolítási művelet könnyedén, akár egyedül is elvégezhető.
Ennek a medence oldalára szerelt, minőségi anyagból előállított eszköznek a minimális a helyigénye. Mindössze 40 cm-re van szükség a jakuzzi mellett.

- Minden jakuzzi mérethez illeszkedik
- Tartós, porszórt felület
- Csúszásmentes fogantyú

 | SZIGETELT MEDENCE TAKARÓ

SZIGETELT MEDENCE TAKARÓ

A WELLIS szigetelt medencetakaró más néven, Spa Bag, védelmet nyújt az UV sugárzás ellen, így hosszú időn keresztül megőrizheti medencéjének esztétikai állapotát.
A medencetakaróban lévő szigetelésnek köszönhetően a medencében lévő víz is sokkal lassabban hűl le, ezzel hosszú távon energiát és pénzt takaríthat meg!

Elvisszük a wellnessezés élményét az Ön otthonába

-- Wellis bemutatóterem Veresegyházon --

Az árak árazás alatt… a visszaigazoláson szereplő árak érvényesek!